Apparaten en accessoires
骨汤锅底
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
1 个
Ingrediënten
-
猪骨 选用筒骨,切块600 克
-
姜3 片
-
水1400 克
-
料酒50 克
-
山奈1 片
-
甘草1 片
-
整颗豆蔻1 颗
-
盐 (约1.5茶匙)7 - 8 克
-
红枣4 - 5 颗
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 个
Natrium
2953.6 mg
Eiwitten
52.1 g
Calorieën
2629 kJ /
629 kcal
Vetten
36.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
在家吃火锅
10 recepten
China
China