骨汤锅底

骨汤锅底

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
1 个

Ingrediënten

  • 猪骨 选用筒骨,切块
    600 克
  • 3 片
  • 1400 克
  • 料酒
    50 克
  • 山奈
    1 片
  • 甘草
    1 片
  • 整颗豆蔻
    1 颗
  • (约1.5茶匙)
    7 - 8 克
  • 红枣
    4 - 5 颗

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 个

Natrium 2953.6 mg
Eiwitten 52.1 g
Calorieën 2629 kJ / 629 kcal
Vetten 36.2 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 17.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...