Apparaten en accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optioneel) to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Borscht
25min
Basic Sushi Rice
45min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1u. 45min
Rice Flour
5min
Shrimp Mousse
35min
Vegetable Shumai
45min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2u. 30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3u. 15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min