Apparaten en accessoires
Hvidløgsbrød med spinat og artikskok
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
24 stykker
Ingrediënten
-
ekstra jomfruolivenolie100 g
-
fed hvidløg140 g
-
babyspinat, frisk85 g
-
parmesanost skåret i stykker115 g
-
flødeost i tern115 g
-
30 g yoghurt naturelcreme fraiche30 g
-
artiskokhjerter, marinerede drænede170 g
-
chili, tørret i flager (optioneel) efter smag¼ tsk
-
salt efter smag¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt⅛ tsk
-
baguette brød (ca. 450 g hver)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stykke
Natrium
284.5 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
662.8 kJ /
158.4 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
15.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vi elsker forår
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Geen beoordelingen
Artiskokdip med tofu
Geen beoordelingen
Pestohummus med soltørrede tomater
Geen beoordelingen
Den ultimative barbecue sauce
Geen beoordelingen
Mojo Sauce til skaldyr
Geen beoordelingen
Stærk ostedip
Geen beoordelingen
Ranch Dressing
Geen beoordelingen
Vinaigrette med lime og coriander
Geen beoordelingen
Apple cider dressing
Geen beoordelingen
Caramelliseret balsamico reduktion
Geen beoordelingen
Yoghurt dressing
Geen beoordelingen