Hvidløgsbrød med spinat og artikskok

Hvidløgsbrød med spinat og artikskok

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
24 stykker

Ingrediënten

  • ekstra jomfruolivenolie
    100 g
  • fed hvidløg
    140 g
  • babyspinat, frisk
    85 g
  • parmesanost skåret i stykker
    115 g
  • flødeost i tern
    115 g
  • creme fraiche
    30 g
    30 g yoghurt naturel
  • artiskokhjerter, marinerede drænede
    170 g
  • chili, tørret i flager (optioneel) efter smag
    ¼ tsk
  • salt efter smag
    ¼ - ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ⅛ tsk
  • baguette brød (ca. 450 g hver)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 stykke

Natrium 284.5 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 662.8 kJ / 158.4 kcal
Vetten 8.5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 15.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen