Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao, pokrojonej na kawałki
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 200 g mąki pszennej
- 25 g kakao
- 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- 2 szczypty soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 702 kJ / 167.8 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 81.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Różowy biszkopt na kisielach
4 Std.
Tort z kremem kokosowym i tropikalną frużeliną (bezglutenowy)
48 Std.
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48 Std.
Różowy tort z kremem malinowym
48 Std.
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 Min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min
Krem malinowy
30 min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 Std.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Krem michałkowy biały
6 Std. 20 Min
Biszkopt kakaowy
4 Std.