Focaccia Kentang dan Rosemary
TM6 TM5

Focaccia Kentang dan Rosemary

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g keju Parmesan, potong kecil-kecil (2 cm)
  • 300 g air
  • 1 sdt ragi kering instan
    of 10 g ragi basah, dalam remahan
  • 1 sdt gula
    of sirop barley malt
  • 500 g tepung terigu protein tinggi (tepung roti)
  • minyak zaitun ekstra virgin, untuk mengoles
  • 1 - 2 jumput garam laut halus (fine sea salt), untuk taburan, secukupnya
  • 250 g kentang, kupas, iris tipis (1-2 mm) (lihat tip)
  • 1 - 2 tangkai rosemary segar, hanya jarum, secukupnya

Voeding
per 1 porsi
Calorieën
2719 kJ / 650 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
106.5 g
Vetten
19.3 g
Vezels
5.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten