Boeuf bourguignon;  dampet citronbudding med citronsirup

Boeuf bourguignon; dampet citronbudding med citronsirup

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 20min
4 portioner

Ingrediënten

Citronbudding med sirup
  • smør plus ekstra til smøring
    60 g
  • farin plus ekstra til drys
    280 g
  • citronsaft
    160 g
  • vand
    850 g
  • citronskal
    4 - 6 skiver
  • mælk
    15 g
  • hvedemel
    130 g
  • bagepulver
    2 tsk
  • æg
    2
Boeuf bourguignon og samling af budding
  • fed hvidløg
    3
  • løg skåret i halve
    200 - 250 g
  • olivenolie
    15 g
  • oksekød i tern (2-3 cm) udbenet (gerne tyksteg, tykkam, nakke/hals
    eller kæbe)
    700 g
  • røget bacon i strimler
    150 g
  • rødvin gerne Bourgogne eller en hvilken som helst anden fyldig rødvin
    300 g
  • vand
    200 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • bouquet garni (laurbærblad, timian og persille)
    1
  • champignoner, friske
    200 g
  • gulerødder
    300 g
  • majsmel (optioneel)
    1 - 2 spsk
  • baguette skåret i skiver, til servering

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1267 mg
Eiwitten 49 g
Calorieën 5931 kJ / 1417 kcal
Vetten 82 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 44 g
Koolhydraten 104 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen