Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Hindistan cevizi sütü, yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (optioneel)
of 30 g agave şurubu (optioneel) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Voeding
- per 1 kavanoz
- Calorieën
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 31 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min
Sebze Salatası
15 min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Pas d’évaluation
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Pas d’évaluation
Fermente Kırmızı Soğan
96 Std.
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Badem Labne
Pas d’évaluation
Basit Granola
25 min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 min