Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

Bolo de chocolate intenso (sem glúten)

4.5 2 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 15min
12 doses

Ingrediënten

Ganache e trufas
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • natas c/ 30-40% de gordura
    150 g
  • brandy (optioneel) de ameixa
    10 g
  • cacau em pó
    1 c. sopa de
Bolo
  • chocolate para culinária (64 % cacau), partido em pedaços (2 cm aprox.)
    150 g
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços, mais 1 c. chá p/ untar
    125 g
  • açúcar
    200 g
  • farinha de arroz
    150 g
  • ovos
    3
  • brandy (optioneel) de ameixa
    10 g
  • sal
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 51.8 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 1764.4 kJ / 421.7 kcal
Vetten 27.1 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 40.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...