Apparaten en accessoires
Cotton soft Japanese cheesecake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
8 porsi
Ingrediënten
-
mentega untuk mengoles
-
keju krim (cream cheese) suhu ruang, potong kecil-kecil250 g
-
minyak sayur80 g
-
gula kastor150 g
-
susu120 g
-
telur kuning dan telur dipisah, suhu ruang6
-
perasan sari lemon segar40 g
-
maizena60 g
-
air mendidih untuk memanggang
-
gula halus untuk taburan
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porsi
Natrium
175.7 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
28.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cita Rasa Jepang
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Keik keju (tanpa dipanggang)
5u. 30min
Butter biscuits
50min
Super Soft Cinnamon Rolls
1u. 35min
Biskut Arab
Geen beoordelingen
Cookies Spekulas
3u.
Cookies Amaretto
30min
Christmas Upside Down Cake
1u. 10min
Simnel Cake
Geen beoordelingen
Soes Krim Paskah
1u. 15min
Mont Blanc Cake
Geen beoordelingen
Two Color Butter Cake
1u. 25min
Mixed Berry Charlotte
Geen beoordelingen