Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.7 9 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
8 porsi

Ingrediënten

  • mentega untuk mengoles
  • keju krim (cream cheese) suhu ruang, potong kecil-kecil
    250 g
  • minyak sayur
    80 g
  • gula kastor
    150 g
  • susu
    120 g
  • telur kuning dan telur dipisah, suhu ruang
    6
  • perasan sari lemon segar
    40 g
  • maizena
    60 g
  • air mendidih untuk memanggang
  • gula halus untuk taburan

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsi

Natrium 175.7 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Vetten 26 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 28.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen