牛肉汤(牛肉和牛骨)

牛肉汤(牛肉和牛骨)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 50min
3 罐

Ingrediënten

  • 牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)
    2 块
    300 - 400 克 牛肉, (约700克)(见要诀)
  • 30 克
  • 洋葱 ,带皮,一切二
    120 克
  • 蒜头 ,带皮
    2 颗
  • 胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)
    100 克
  • 芹菜根 ,切小块(每块2厘米)
    50 克
  • 1200 - 1400 克
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粒
    10 颗
  • 多香果
    5 个
  • 香叶
    1 - 2 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 罐

Natrium 1046 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 402.3 kJ / 96 kcal
Vetten 8 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...