Apparaten en accessoires
胶原蛋白汤底料
Voorbereiding. 5min
Totaal 8u. 25min
4 人份
Ingrediënten
-
鸡壳 (200 克),去油脂,切块(4公分)1 个
-
鸡脚 (凤爪) 去爪尖250 克
-
水2600 克
-
姜1 片
-
青葱1 小支
-
盐 ,适量调味1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
2012 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
301 kJ /
72 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火锅乐
11 recepten
Internationaal
Internationaal