菌菇腌菜

菌菇腌菜

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 30min
4 罐

Ingrediënten

  • 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),清洗过的(见要诀)
    500 克
  • 洋葱 切片(每片约1厘米)
    150 克
  • 1500 克
  • 1 茶匙
  • 白醋,蒸馏 浓度10%
    150 克
    150 克 苹果醋
  • 10 克
  • 10 克
  • 干月桂叶
    4 片
  • 黑胡椒粒
    12 颗
  • 芥末籽
    4 茶匙
  • 多香果
    8 个

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 罐

Natrium 1577.4 mg
Eiwitten 5.2 g
Calorieën 348.2 kJ / 83.2 kcal
Vetten 1.6 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen