Apparaten en accessoires
凉拌卷心菜(TM5)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 人份
Ingrediënten
-
卷心菜 切除菜芯较厚的内茎部分,切1-2大块可以放入进料口的大小200 克
-
紫洋葱 (optioneel) 大块或一切二,可以放入进料口的大小120 克
-
胡萝卜 去皮,切去根部150 克
-
青苹果 不去皮,垂直切块可以放入进料口的大小,去籽100 克
-
盐 依个人口味调整½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整2 小撮
-
美乃滋 依个人口味调整4 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
413.5 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
609.3 kJ /
145.6 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
香脆温泉蛋配卷心菜
Geen beoordelingen
蔬菜玉米饼
Geen beoordelingen
大虾沙拉
Geen beoordelingen
手握寿司卷
Geen beoordelingen
三文鱼鲜奶酪
10u. 10min
苹果沙拉配柠檬橙汁
Geen beoordelingen
韩式黄瓜沙拉
25min
黄瓜胡萝卜片辣虾沙拉
30min
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Geen beoordelingen
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Geen beoordelingen
虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒
5u.
烤海鲜拼盘
1u. 20min