Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 寿司用米
- 900 克 水
- 1 茶匙 花生油
- 2 - 3 根 葱 ,修剪过的,切段
- 2 根 胡萝卜 (约210克),切块
- 150 克 生鱼片用金枪鱼 或生鱼片用三文鱼,切块(每块2厘米)
- 3 - 4 汤匙 味醂
- ½ 茶匙 麻油
- 1 汤匙 白芝麻
- 1 个 牛油果 ,去皮去核取果肉,切块
- 1 根 小黄瓜 ,去皮,切块
- 15 个 煮熟的虾仁 (约120克),去壳
- 3 - 4 汤匙 酱油
- 3 - 4 汤匙 米醋
- 1 块 海苔片 ,切细条,装饰用
- 芥末酱 ,上菜用(可省略)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1780 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 2015 mg