Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
- 1 čajová lžička soli
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé bazalky, jen lístky
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omáčka arrabbiata
40 min
Rebarborové čatní
1h 30min
Jahodový džem
1h 5 min
Libečková sůl
5min
Rajčatový kečup
40 min
Lutika
1h 20 min
Rajčatový kečup
40 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Bezinkový sirup
2u. 25min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5 min
Zeleninová dochucovací pasta
45 min
Bazalkové pesto
10min