李子覆盆子馅饼

李子覆盆子馅饼

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
8 人份

Ingrediënten

  • 李子 去核,切成六块
    700 克
  • 覆盆子 (新鲜的或冷冻的)
    300 克
  • 红糖 (见要诀)
    1 ½ 汤匙
  • 橙汁
    2 汤匙
  • 自发面粉
    110 克
  • 斯佩尔特小麦面粉 (见要诀)
    80 克
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • 黄油 冷冻,切块(每块2-3厘米)
    90 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 2 颗
  • 自发面粉 撒粉用
  • 牛奶 涂抹用
  • 稀奶油,含脂肪量35% 上菜用(可省略)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 167.2 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 729 kJ / 173.5 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 24.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...