Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de granos de espelta
- 250 g de leche
- 20 g de levadura fresca, desmenuzada
- 50 g mantequilla, con o sin sal (de leche de vaca)
- 30 g de azúcar
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
Relleno de semillas de amapola
- 50 g de mantequilla, en trozos, suave
- 100 g de semillas de amapola
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
Montaje
- harina de trigo, para enharinar
Coberturas de colores
- 200 g de azúcar
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido o jugo de limón verde
- colorante vegetal (optioneel)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollitos para la cena
1h 40min
Brioche de calabaza
1h 40min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Hogaza rústica
24h
Pay de aprovechamiento navideño
1h 40min
Paletas heladas de fresa
6 godz.
Ensalada Waldorf sobre hojas de endivias
30 min
Hogaza de centeno
16u. 50min
Tartalaza
1h 30min
Bolillos caseros
1h 40min