山羊乳酪牛肉炸丸子
TM6 TM5 TM31

山羊乳酪牛肉炸丸子

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 克 烟熏牛肉(cecina) ,切碎(见要诀)
  • 20 克 橄榄油
  • 60 克 黄油
  • 40 克 洋葱 ,切小块
  • 160 克 面粉
  • 800 克 牛奶
  • ½ 茶匙 盐
  • 150 克 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
  • 300 - 400 克 面包糠
  • 2 - 3 颗 蛋 ,在碗内打散
  • 500 - 600 克 油炸用蔬菜油

Voeding
per 1 块
Calorieën
514 kJ / 123 kcal
Eiwitten
4.1 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
7.5 g
Verzadigd vet
7.5 g
Vezels
0.2 g
Natrium
182.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten