Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 烟熏牛肉(cecina) ,切碎(见要诀)
- 20 克 橄榄油
- 60 克 黄油
- 40 克 洋葱 ,切小块
- 160 克 面粉
- 800 克 牛奶
- ½ 茶匙 盐
- 150 克 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
- 300 - 400 克 面包糠
- 2 - 3 颗 蛋 ,在碗内打散
- 500 - 600 克 油炸用蔬菜油
- Voeding
- per 1 块
- Calorieën
- 514 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 182.8 mg