山羊乳酪牛肉炸丸子

山羊乳酪牛肉炸丸子

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u. 20min
40 块

Ingrediënten

  • 烟熏牛肉(cecina) 切碎(见要诀)
    150 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 黄油
    60 克
  • 洋葱 切小块
    40 克
  • 面粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
    150 克
  • 面包糠
    300 - 400 克
  • 在碗内打散
    2 - 3 颗
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 块

Natrium 182.8 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 514 kJ / 123 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...