Apparaten en accessoires
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋 (約53-63克)5 顆
-
鹽1 小撮
-
牛奶150 克
-
糖60 克
-
麵粉120 克
-
自製香草糖5 - 10 克
-
檸檬皮屑2 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽2 大匙
-
葡萄乾2 大匙
-
冰糖粉 裝飾用2 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
52.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
過去、現在、始終如一
50 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je het ook leuk...
開心果蔓越莓奶油酥餅
Geen beoordelingen
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Geen beoordelingen
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
香料地瓜蛋白霜蛋糕
Geen beoordelingen
四神湯(使用金屬刀組隔板)
Geen beoordelingen
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
筊白筍啤酒漬
Geen beoordelingen
Briouats - 杏仁三角酥餅
Geen beoordelingen
摩洛哥雞肉庫司庫司
Geen beoordelingen