Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g espelta
- 250 g leite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 50 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 30 g açúcar
- 250 g farinha
- ½ c. chá de sal
Recheio de sementes de papoila
- 50 g manteiga à temperantura ambiente
- 100 g sementes de papoila
- 50 g açúcar
- 1 ovo
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
Coberturas coloridas
- 200 g açúcar
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Corante alimentar (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 35.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilha espiralizada - TM6
35min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4h 10min
Waffles de batata e queijo
Geen beoordelingen
Madalenas com creme de avelã
30min
Refresco de chá verde, manga e limão
20min
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
25min
Endívias no forno com laranja
40min
Waffles alternativos com molho de caramelo vegan
50min
Tranças de sementes de papoila
14 godz. 30 min
Tarte crumble de ruibarbo, frutos vermelhos e pera
1h 20min
Peru com farofa
16h
Perna de peru recheada
1h 40min