Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 支 新鲜香茅 ,取白色部分,切段后用刀背拍过
- 5 克 南姜 ,切片
- 2 片 新鲜柠檬叶
- 2 个 新鲜红辣椒 ,切段
- 50 克 冬阴功酱
- 500 克 水
- 100 克 椰浆
- 1 汤匙 鱼露
- 1 汤匙 青柠汁
- 2 汤匙 料酒
- 100 克 蟹味菇
- 200 克 新鲜的虾 ,洗净,剪去须脚
- 200 克 白鱼排 ,切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.3 g