法式千層酥(拿破崙酥)

法式千層酥(拿破崙酥)

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 5u.
8 人份

Ingrediënten

卡士達奶油
  • 牛奶
    500 克
  • 100 克
  • 麵粉
    40 克
  • 玉米粉
    10 克
  • 蛋黃 (约5顆蛋黄)
    100 克
  • 香草豆莢 取籽備用
    1 根
  • 1000 克
  • 1 大匙
酥餅
  • 奶油,有鹽或無鹽 冷凍,切塊(1-2公分)
    200 克
  • 麵粉
    200 克
  • 冰水 (使用前先放在冰箱冷凍10分鐘)
    90 克
  • 2 小撮
法式千層酥(拿破崙酥)
  • 冰糖粉
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 人份

Natrium 45.7 mg
Eiwitten 6.8 g
Calorieën 1618.1 kJ / 386.7 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 14.4 g
Koolhydraten 36.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...