Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
覆盆子醬
-
200
克 覆盆子 (新鮮)
of 200 克 冷凍覆盆子 - 100 克 細砂糖
- 20 克 新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)
冰淇淋蛋糕
- 230 克 奶油脆餅 (shortbread biscuit)
- 70 克 去皮杏仁 (已烘烤過)
-
50
克 原蔗糖
of 50 克 冰糖 (紅冰糖),小粒 - 2 顆 蛋
- 300 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%) ,冷藏
- ½ 茶匙 玫瑰水
- 50 克 蔓越莓乾
- 50 克 原味開心果,去殼
- 100 克 綠無籽葡萄 ,多備一點裝飾用
- 100 克 紅無籽葡萄 ,多備一點裝飾用
- 覆盆子 ,裝飾用
- 新鮮草莓 ,裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2116.3 kJ / 503.9 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 173.9 mg