![Focaccia con cebolla y romero Focaccia con cebolla y romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f5e199a44f46d6eda7f069d05ee94d0/Derivates/e81be7222ac1285624983f7e9cbe53b549c18c60.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 370 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
of 10 g de levadura seca - 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar el bol
- 1 pellizco de azúcar
- 600 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cubierta
- 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar la bandeja
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 1 cucharada de romero fresco o seco
- 1 cucharadita de sal gruesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pebre
20min
Empanada de pino al horno
4h
Manjarate
3h 40min
Pastelera de choclo
1 Std.
Flan de leche en varoma
5h 10min
Locro
25 Std. 15 Min
Pan amasado
55min
Ricotta casera
50min
Sofrito chileno
20min
Quiche de zapallito italiano
1ч. 10 мин.
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Pastel de papa
1ч. 10 мин.