Focaccia con cebolla y romero

Focaccia con cebolla y romero

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
10 raciones

Ingrediënten

Masa
  • 370 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
    10 g de levadura seca
  • 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar el bol
  • 1 pellizco de azúcar
  • 600 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Cubierta
  • 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar la bandeja
  • 100 g de cebolla morada cortada en pluma
  • 1 cucharada de romero fresco o seco
  • 1 cucharadita de sal gruesa

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1085 kJ / 259 kcal
Vetten 4.5 g
Koolhydraten 46.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...