Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 713 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Budapešťská pomazánka
10 dk
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Třená niva
5min
Balkánská pomazánka
15 Min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 Min
Hermelínová pěna
10 dk
Variace na vlašský salát
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min