Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 kus skořice, celé
- 2 kusy vanilkového lusku
- 2 kusy hřebíčků
- 800 gramů hrušek, oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červeného vína
- 150 gramů cukru
- 60 gramů rybízového džemu
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barevné ovocné řezy
1h 10 min
Shot Bounty®
Geen beoordelingen
Valentýnské makronky
Geen beoordelingen
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1h 10 min
Zabaione
15min
Snídaňové smoothie
10min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Geen beoordelingen
Francouzské máslo Montpellier
Geen beoordelingen
Badyánový likér
Geen beoordelingen
Puding v páře s malinovým džemem
55min
Jahodovo-cheesecakový milkshake
40 min
Švestková omáčka
43min