Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 kus skořice, celé
- 2 kusy vanilkového lusku
- 2 kusy hřebíčků
- 800 gramů hrušek, oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červeného vína
- 150 gramů cukru
- 60 gramů rybízového džemu
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20min
Krém Karamel
3 Std.
Zabaione
15min
Risi e bisi
55min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Geen beoordelingen
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Geen beoordelingen
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Geen beoordelingen
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Geen beoordelingen
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Geen beoordelingen
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Badyánový likér
Geen beoordelingen
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min