鮮肉包子

鮮肉包子

4.6 62 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 25min
12 個

Ingrediënten

麵皮
  • 多備一些刷油用
    1 茶匙
  • 250 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 中筋麵粉
    500 克
  • 1 茶匙
內餡
  • 切段(約3公分)
    4 根
  • 豬絞肉
    400 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 五香粉
    1 小撮
  • 香油
    2 大匙
組合
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Eiwitten 8.111 g
Calorieën 889 kJ / 212 kcal
Vetten 4.044 g
Vezels 1.369 g
Koolhydraten 35.068 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...