Apparaten en accessoires
BBQ kyllingvinger
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porsjoner
Ingrediënten
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri) (se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri) (se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
-
kyllingvinger, med skinn (see Tips)1000 g
-
vårløk delt i tynne skiver, til pynt (valgfritt)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
373.2 mg
Eiwitten
27.9 g
Calorieën
2140.8 kJ /
509.7 kcal
Vetten
29.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Geen beoordelingen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Geen beoordelingen
Djevelegg
Geen beoordelingen
Rød linsetofu
8u. 30min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Geen beoordelingen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Geen beoordelingen
Temaki sushi (TM6)
Geen beoordelingen
Kringler
1u. 35min
Klassisk Flammkuchen
1u.
Soyamelk og dampede boller
Geen beoordelingen
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Geen beoordelingen
Gule egg
Geen beoordelingen