BBQ kyllingvinger

BBQ kyllingvinger

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porsjoner

Ingrediënten

  • løk, gul (ca. 120 g), delt i to
    1
  • hvitløksfedd
    1
  • tomatsaus (glutenfri) (se tips)
    250 g
  • cider eddik
    50 g
  • honning
    50 g
  • brunt sukker
    100 g
  • Worcestershire saus (glutenfri) (se tips)
    2 ss
  • vann
    60 g
  • paprikakrydder
    ½ ts
  • kyllingvinger, med skinn (see Tips)
    1000 g
  • vårløk delt i tynne skiver, til pynt (valgfritt)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 373.2 mg
Eiwitten 27.9 g
Calorieën 2140.8 kJ / 509.7 kcal
Vetten 29.2 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 34.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen