Apparaten en accessoires
Dampede risboller med krydret limesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
18 porsjoner
Ingrediënten
Krydret limesaus
-
ingefær, fersk skrelt1 cm
-
lime skall og saft1
-
Japansk soyasaus, type tamari2 ss
-
sesamolje½ ts
-
honning1 ss
-
vann60 g
-
vårløk delt i tynne skiver1
-
rød chili, lang uten frø hvis ønskelig og delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt1
Dampede risboller
-
jasminris150 g
-
vann pluss ekstra til bløtlegging1000 g
-
vårløk delt i biter; pluss grønne topper separat, delt i tynne skiver, til pynt4
-
vannkastanje, hel, skrelt, på boks50 g
-
hvitløksfedd3
-
ingefær, fersk skrelt3 cm
-
svinekjøttdeig500 g
-
salt½ ts
-
fiskesaus (glutenfri)½ ts
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
213.7 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
389.3 kJ /
92.7 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
8.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Geen beoordelingen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Geen beoordelingen
Djevelegg
Geen beoordelingen
Rød linsetofu
8u. 30min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Geen beoordelingen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Geen beoordelingen
Temaki sushi (TM6)
Geen beoordelingen
Kringler
1u. 35min
Klassisk Flammkuchen
1u.
Soyamelk og dampede boller
Geen beoordelingen
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Geen beoordelingen
Gule egg
Geen beoordelingen