Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps

Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 35min
42 stykker

Ingrediënten

Rødbetblinis
  • egg, medium separerte
    2
  • rødbet, kokt skrelt, delt i biter (2 cm)
    280 g
  • yoghurt naturell
    170 g
  • bokhvetemel
    120 g
  • glutenfritt bakepulver
    1 ts
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • olivenolje til steking, pluss ekstra etter behov
    1 ss
Pepperotkrem
  • persille, fersk kun blader
    6 kvister
  • crème fraîche, min 30% fett
    100 g
  • pepperrot, malt, kremet
    ½ ss
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
Servering
  • krepsehaler, kokte, skrelte
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 stykke

Natrium 70 mg
Eiwitten 1.6 g
Calorieën 148 kJ / 36 kcal
Vetten 1.8 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen