Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- kakao naturalne, niesłodzone, do oprószenia formy (patrz wskazówka)
- 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 250 g cukru
- 6 jajek
- 150 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- 200 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1048.8 kJ / 250.6 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 37.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Czekoladowe ciasto na białkach
1h 10min
Ciasto z cytrusową marmoladą
2 Std.
Ciasto z kawałkami czekolady
1 Std.
Ciasto orzechowo-kawowe z Varomy
1 Std.
Travel cake z orzechami pekan i bananami
3 godz.
Ciasto bananowe z czekoladą
1h 35min
Bananowe brownie
40min
Ciasto "trzy mleka" (Tres leches)
2 Std.
Piernikobrownie
1 Std.
Tarta czekoladowo-orzechowa bez pieczenia
1h 10min
Klasyczne brownie
50 Min
Ciasto czekoladowe z whisky
2h 35min