Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- kakao naturalne, niesłodzone, do oprószenia formy (patrz wskazówka)
- 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 250 g cukru
- 6 jajek
- 150 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- 200 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1048.8 kJ / 250.6 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 37.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto czekoladowe z whisky
2h 35min
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
1h 10min
Czekoladowy sernik japoński
3 Std. 30 Min
Tarta czekoladowo-orzechowa bez pieczenia
1h 10min
Piernikobrownie
1h
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3 Std. 20 Min
Queijadas de Sintra - portugalskie serniczki
1h 45min
Babeczki pistacjowe z kremem
50 Min
Tarta z krojonymi gruszkami i czekoladą (TM5)
1 Std. 40 Min
Klasyczne brownie
50 Min
Chlebek bananowy z nadzieniem orzechowo-czekoladowym
2 Std. 40 Min
Bananowe brownie
40min