Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g wody
- 70 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy keksowej
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 1 ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 482.2 kJ / 115.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 godz. 45 min
Tradycyjne bagietki
2 Std. 30 Min
Bułeczki pszenno-żytnie
12h 30 min
Chleb portugalski (Pão de água)
4 Std.
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2 Std. 10 Min
Chleb jogurtowy
3 Std.
Chleb pszenny tostowy
3 Std.
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Francuska bagietka
3 godz. 50 min
Chleb pszenny
1h 30min
Bułki śniadaniowe
1h 40 min
Bułki wrocławskie
2h