Svampe- og hvidvinsflødesauce

Svampe- og hvidvinsflødesauce

4.6 5 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g

Ingrediënten

  • Karl Johan-svamp, tørrede
    12 g
  • vand
    230 g
  • portobello svampe, friske skåret i mindre stykker
    100 g
  • smør blødt og skåret i mindre stykker
    50 g
  • skalotteløg skåret i halve
    60 g
  • hvidvin, tør
    120 g
  • hønsebouillon (se tip)
    1 tsk
  • fløde, 35 %
    125 g
  • hvedemel
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 600 g

Natrium 1659 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 3971.3 kJ / 945.5 kcal
Vetten 87.6 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 56.8 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen