Apparaten en accessoires
Svampe- og hvidvinsflødesauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
Karl Johan-svamp, tørrede12 g
-
vand230 g
-
portobello svampe, friske skåret i mindre stykker100 g
-
smør blødt og skåret i mindre stykker50 g
-
skalotteløg skåret i halve60 g
-
hvidvin, tør120 g
-
hønsebouillon (se tip)1 tsk
-
fløde, 35 %125 g
-
hvedemel25 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1659 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Vetten
87.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
56.8 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Jævn med TM6
22 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Guacamole
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Geen beoordelingen
Artiskokdip med tofu
Geen beoordelingen
Pestohummus med soltørrede tomater
Geen beoordelingen
Den ultimative barbecue sauce
Geen beoordelingen
Mojo Sauce til skaldyr
Geen beoordelingen
Stærk ostedip
Geen beoordelingen
Vinaigrette med lime og coriander
Geen beoordelingen
Apple cider dressing
Geen beoordelingen
Caramelliseret balsamico reduktion
Geen beoordelingen