Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- óleo de girassol, q. b. para untar
- 450 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 120 g leite
- 60 g manteiga
- 20 g açúcar
-
25
g fermento biológico fresco
of 1 c. sopa fermento biológico seco - 3 ovos
- 3 gemas de ovos
- 1 c. chá de sal marinho
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 136 mg
Alternatieve recepten
Polenta cremosa
50 Min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Pão de mandioquinha
1 godz. 10 min
Picadinho
40 Min
Arroz e feijão tradicional
13sa 20 dk
Ragú de carne
45 min
Cuscuz à paulista
1小时 25 分钟
Polenta
40 Min
Empadão do mar
1 godz. 35 min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Coalhada seca
15h 10min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min