Apparaten en accessoires
Hindbær soufflé
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
12 portion
Ingrediënten
Hindbær base
-
smør til smøring
-
sukker, hvid til drys12 teske
-
hindbær friske eller frosne220 g
-
flormelis plus 12 tsk til drys50 g
-
citronsaft30 g
-
majsstivelse20 g
-
vand40 g
Soufflé blanding
-
sukker, hvid60 g
-
nougat brudt i mindre stykker (3 cm)120 g
-
æggehvide (ca. 290 g)8
-
cream of tartar1 tsk
-
flormelis til drys
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
834 kJ /
198.6 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
22.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sol og Sommer
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Chokoladecreme
1u. 20min
Kaffesmåkager
Geen beoordelingen
Tiramisusmåkager
Geen beoordelingen
Æble-ingefærfigurer
Geen beoordelingen
Passionsfrugtkage med fersken
Geen beoordelingen
Mascarpone-karamelkage
4u. 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Geen beoordelingen
Vegansk no bake-kiwikage
Geen beoordelingen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Geen beoordelingen
Fersken i hvidvinssirup
Geen beoordelingen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Geen beoordelingen
Fruktgeléer
Geen beoordelingen