Schinken-Rucola-Aufstrich
TM6 TM5

Schinken-Rucola-Aufstrich

4.4 (517 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Rucola, halbiert
  • 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, halbiert oder geviertelt
  • 1 Schalotte (30 g)
  • 200 g Frischkäse, light (z. B. von Exquisa)
  • 1 Ei, hartgekocht, halbiert (siehe Tipp)
  • ½ TL Senf, mittelscharf
  • 2 Prisen Salz
  • 2 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
240 kJ / 57 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
2 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten