Schinken-Rucola-Aufstrich

Schinken-Rucola-Aufstrich

4.4 564 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Rucola halbiert
    30 g
  • Schinken, gekocht in Scheiben, halbiert oder geviertelt
    100 g
  • Schalotte (30 g)
    1
  • Frischkäse, light (z. B. von Exquisa)
    200 g
  • Ei hartgekocht, halbiert (siehe Tipp)
    1
  • Senf, mittelscharf
    ½ TL
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 240 kJ / 57 kcal
Vetten 2 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...