Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Rucola, halbiert
- 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, halbiert oder geviertelt
- 1 Schalotte (30 g)
- 200 g Frischkäse, light (z. B. von Exquisa)
- 1 Ei, hartgekocht, halbiert (siehe Tipp)
- ½ TL Senf, mittelscharf
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 240 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Hüttenschmaus
5 Min
Puten-Ei-Aufstrich
10 min
Puten-Curry-Aufstrich
10 min
Schinkenaufstrich
10 min
Lachs-Dip
5 Min
Ei-Schinken-Aufstrich
35min
Quark-Radieschen-Aufstrich
5 Min
Möhren-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Tomaten-Basilikum-Aufstrich
5 Min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15min