韩国烧烤腌汁

韩国烧烤腌汁

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 罐

Ingrediënten

  • 雪梨 (韩国梨) 去芯 ,一切四块
    125 克
  • 黄皮洋葱
    60 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 新鲜姜 切成薄片(0.5厘米)
    3 克
  • 青葱 切葱花
    1 小支
  • 酱青
    1 汤匙
  • 红糖
    1 ½ 汤匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油
    2 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    3 汤匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 罐

Natrium 1274 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1293 kJ / 309 kcal
Vetten 10 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...