Apparaten en accessoires
Fleischsalat
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Fleischwurst in Stücken250 g
-
Cornichons120 g
-
Magerquark150 g
-
Schmand100 g
-
Gurkenwasser von den Cornichons60 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
476 kJ /
114 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Frischkäse-Senf-Creme
10min
Flammkuchendip
10min
Hüttenschmaus
5min
Fleischsalat
10min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15min
Käse-Kasseler-Salat
20min
Ei-Schinken-Aufstrich
35min
Schinkenaufstrich
10min
Käsecreme mit Schinken
5min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1u. 10min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min
Eier-Puten-Aufstrich
20min