Apparaten en accessoires
Fersk pastadeig
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porsjoner
Ingrediënten
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing200 g
-
egg (53-63 g per)2
-
"extra virgin" oliven olje1 spiseskje
-
vann
-
salt
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
9 g
Calorieën
1049 kJ /
251 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Min Kokebok
158 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1h 5min
Tahini
Nessuna valutazione
Majones uten egg
Nessuna valutazione
Wakame gomasio
Nessuna valutazione
Basilikumolje
Nessuna valutazione
Grunnleggende grønnsakskraft
Nessuna valutazione
Cashew rømme
Nessuna valutazione
Harissa
Nessuna valutazione
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Nessuna valutazione
Stekt grønnsaksblanding
Nessuna valutazione