Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ selar
- 300 g lombo de novilho cortado em 2 pedaços
- Pimenta q.b.
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 40 g mostarda de Dijon
- 20 g manteiga
- 25 g chalota cortada em lâminas
- 50 g fígado de aves cortado em pedaços
- 15 g vinho do Porto
- 150 g cogumelo Portobello fresco, cortado em pedaços
- 5 g crème fraîche
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 5 fatias de presunto
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4013 kJ / 960 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45 min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1 godz. 15 min
Gelado de avelã com chocolate quente e chantilly
8 Std.
Tigela Benedict
50 min
Rolinhos de rosbife com recheio de mozarela e tomate
2 godz. 30 min
Pão com queijo e malagueta
35 min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2hod. 45min
Enrolado de cogumelos
1 godz. 20 min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1 godz. 25 min
Rolo de peru recheado com frutos vermelhos
2 godz. 30 min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Tacos de camarão e manga
25 min