sous-vide慢煮玉桂梨

sous-vide慢煮玉桂梨

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 5min
4 人份

Ingrediënten

  • 120 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 肉桂粉
    1 ½ 茶匙
  • 新疆梨 去皮去芯,一切二
    4 个
  • ,确保袋子被水完全覆盖
    850 克
  • 鲜榨柠檬汁 约半个柠檬
    30 克
  • 杏仁碎片,烤制的 装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 3 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 1024 kJ / 244 kcal
Vetten 3 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...