Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
of 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Žampiónová krémová polévka
20min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Krém z pečeného česneku
1h 5min
Pórkový krém
40min
Frankfurtská polévka
30min
Čočková polévka
1h 35min
Zelňačka
25min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Kulajda
40min
Rajčatová krémová polévka
30min
Česneková polévka
20min