Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
of 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pórkový krém
40 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Zelňačka
25 Min
Krém z pečeného česneku
1h 5min
Čočková polévka
1h 35min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 Min
Frankfurtská polévka
30 Min
Hrachová krémová polévka
25 Min
Česneková polévka
20 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min