Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1158 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25min
Erdbeer-Spieße
35min
Gulab Jamuns
2 godz. 30 min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
2h 45min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 godz.
Exotische Marinade zu Hähnchen
5 Std.
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 godz. 15 min
Moules et frites
45min
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1 godz.