Nigiri

Nigiri

3.0 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

Blumenkohl-Sushi-Reis
  • Blumenkohlröschen
    400 g
  • Wasser
    1000 g
  • Jasminreis
    160 g
  • Zucker
    5 g
  • Reisessig
    15 g
  • Salz
    ¼ TL
Füllung und Fertigstellung
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
    80 g
  • Thunfisch, frisch in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
    100 g
  • Nori-Blätter längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 1158 kJ / 277 kcal
Vetten 7 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...