Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 gramů hovězí svíčkové, svíčkové, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů cibule, napůl
- 4 žloutky
- 400 gramů oleje na smažení topinek
- 500 gramů chleba
- 4 stroužky česneku, na topinky
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 6024 kJ / 1439 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 122.5 g
- Vezels
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 λεπτ.
Huspenina
2h 25min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25min
Škvarková pomazánka
5 λεπτ.
Ovar s křenem
2h 15min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5 min
Francouzské máslo Montpellier
Keine Bewertungen
Ledová káva s whisky creamem
15 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 λεπτ.
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Pomazánka z krabích tyčinek
6 Min