Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para untar el molde)
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de nueces peladas (troceadas a mano)
- 50 g de pepitas de chocolate
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 562 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 4.06 g
- Koolhydraten
- 17.69 g
- Vetten
- 5.25 g
- Vezels
- 1.59 g
Alternatieve recepten
Caracolas de canela
2h
Bollitos con malvaviscos
2h
Melindres (Galicia)
1h
Brioche de chocolate y avellana
2u. 20min
Roscón bombón
4h
Crema de chocolate y avellanas
15min
Mississippi mud cake
50min
Pastas de avellanas
1h 45min
Cookies con Lacasitos®
45min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h