Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavaroise
- 10 folhas de gelatina neutra
- Água fria q.b. p/ hidratar
- 250 g açúcar
- 500 g morangos cortados em pedaços
- 500 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Molho
- 400 g morangos cortados em pedaços, mais q.b. cortados em fatias p/ guarnecer
- 40 g açúcar
- 5 folhas de manjericão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1340.1 kJ / 320.3 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 24.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de lima com chocolate
2h
Mousse de maracujá
10min
Mousse de chocolate e menta
3ωρ. 15 λεπτ.
Mousse com ananás e hortelã
4h
Tarte fresca de maçã
6h
Bavaroise de framboesa
3h 10min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Delícia de morango
1 Std. 30 Min
Crepes de cacau e ovos-moles
9h 15min
Cheesecake de framboesa
4 Std. 20 Min
Mousse after eight com frutos silvestres
3h 25min