Apparaten en accessoires
泰式椰汁米糕
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
12 个
Ingrediënten
香兰叶盒子
-
香兰叶12 条
底料
-
水380 克
-
细砂糖125 克
-
粘米粉35 克
-
椰子香精½ 茶匙
-
去壳熟栗子肉100 克
椰子淋面
-
椰浆360 克
-
粘米粉25 克
-
盐1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 个
Natrium
201.1 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
613.8 kJ /
146.8 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
东南亚风味在家做
10 recepten
China
China