Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peru
- 600 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 peru (6000 g aprox.)
- 2 laranjas cortadas em quartos
- 2 limões cortados em quartos
- 600 g água
Recheio de castanhas
- 800 g água
- 500 g castanhas congeladas
- 200 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Recheio de carnes
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 1000 g água
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g carne de vaca picada
- 300 g carne de porco picada
- 3 salsichas de porco s/ pele
- 50 g sobras de pão, demolhado em água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos cozidos cortados em pedaços
- 1 cebola p/ separar os recheios
- 1 bife de peru
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 Std.
Mil-folhas de café
35 Min
Tarte com recheio de peru
1h 30min
Empadão de borrego
2h 30min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Folhado de pato de Elvas
2h
Cabrito assado
16 Std.
Peru de Natal
1h 30min
Burras em vinho tinto
12 godz. 55 min
Ensopado de cabrito
40 Min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 Std. 40 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min