Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peru
- 1 peru (6000 g aprox.)
- 2 laranjas cortadas em quartos
- 2 limões cortados em quartos
- 600 g água, mais q.b. p/ demolhar
Recheio de castanhas
- 800 g água
- 500 g castanhas congeladas
- 200 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Recheio de carnes
- 1000 g água
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g carne de vaca picada
- 300 g carne de porco picada
- 3 salsichas de porco s/ pele
- 50 g sobras de pão, demolhado em água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos cozidos cortados em pedaços
- 1 bife de peru
- 1 cebola p/ separar os recheios
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1 godz. 10 min
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 Std. 40 Min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1sa 20 dk
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 godz. 40 min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3h 30 min.
Peru de Natal
1 godz. 30 min
Soufflé de marisco
2 godz.
Pudim de pescada
1h
Frango com tapenade e puré de batata com cebola caramelizada
2u. 15min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 Std. 5 Min
Ovos verdes
1 godz. 10 min