蛋白霜柠檬泡芙

蛋白霜柠檬泡芙

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
10 人份

Ingrediënten

柠檬馅
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 蛋黄
    2 颗
  • 柠檬汁
    65 克
  • 细砂糖
    65 克
  • 黄油 室温软化
    45 克
泡芙
  • 250 克
  • 细砂糖
    5 克
  • 黄油
    110 克
  • 低筋面粉
    150 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    5 个
蛋白酥
  • 细砂糖
    110 克
  • 蛋清
    75 克
装盘
  • 柠檬皮屑 少量装饰用
  • 新鲜罗勒 少量装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 55.8 mg
Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1345.6 kJ / 321.6 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 31.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...