Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 275 g bal
- 1400 g su
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, ufalanmış (750 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1 çubuk tarçın
- 2 - 3 adet karanfil
- 10 g zencefil, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1 tutam adaçayı yaprağı, kurutulmuş (optioneel)
- 1 - 2 tutam kurutulmuş ıhlamur (optioneel)
- ½ adet yıldız anason (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 836.7 kJ / 199.9 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Reyhan Şerbeti
4 Std. 30 Min
Demirhindi Şerbeti
13 godz. 30 min
Falafel
1h 25min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Ghee
30min
Köpüklü Lavantalı Limonata
1h 10min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Sabayon
15min
Hibiskus Şerbeti
3h 25 min.
Şeftali Kompostosu
3 Std. 30 Min
Pratik Puf Hamuru
2h
Sütlü Ispanak Çorbası
45min